top of page

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Hetkitalli Oy

Y-tunnus 3001335-5

Yhteystiedot

Koulukuja 8 C 12, 04430, Järvenpää

Puh: 050 490 8592
Sähköposti: miia@hetkitalli.fi 

Yhteyshenkilö

Miia Autere

Koulukuja 8 C 12, 04430, Järvenpää

Puh: 050 490 8592Sähköposti: miia@hetkitalli.fi 

Rekisterin nimi  

Hetkitalli Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus  

Rekisteriä käytetään Hetkitalli Oy:n markkinointiin sekä asiakas- ja yhteistyösuhteiden hoitoon liittyvissä toimenpiteissä.

Rekisterin tietosisältö 

Henkilötiedot: nimi, yhteystiedot, titteli/asema yrityksessä, osallistuminen yrityksemme tapahtumiin ja niiden järjestämiseen tarvittavat tiedot, kampanjaviestintään ja sähköpostimarkkinointiin liittyvät tiedot.

Tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen 

Henkilöllä on oikeus tarkastaa hänestä kerätyt tiedot lähettämällä tarkastuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen miia@hetkitalli.fi. Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa myös tietoja koskevat oikaisut, täydennykset tai poistot.

Kielto-oikeus 

Henkilöillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen ja säilyttäminen. Kiellosta tulee ilmoittaa osoitteeseen miia@hetkitalli.fi.

Tietolähteet 

Asiakkaita koskevat tiedot on saatu asiakkailta itseltään suostumuksen kautta tai heidät on lisätty rekisteriin, jotta voimme täyttää henkilön tai henkilön työnantajan kanssa solmitun sopimuksen ehdot.

Tietojen luovutus ja siirto 

Tietoja ei luovuteta yrityksemme ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta tai siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus 

Pääsyoikeus tilaan, jossa asiakastietokanta sijaitsee, on rajoitettu. Käyttöoikeudet tietokantaan on rajattu roolipohjaisesti vain valituille Hetkitalli Oy:n työntekijöille. 

bottom of page