Eläimet

Iivari

Iivari on 15-vuotias Welshponi. Iivari on ratsastuskäytössä aloittelijoista kokeneempiin.

Andy

Andy on 21-vuotias lämminverinen ruuna. Andy on kiltti ja varma hevonen hoitaa ja ratsastaa ja toimiikin niin lapsilla kuin aikuisilla. Andy on n. 160cm korkea ja onkin tallimme isoin hevonen tällä hetkellä. Andy on toiminut meillä myös rekihevosena.

Bea

Bea on Amerikan Curly, kiharakarvainen hevonen. Bea on 2017 syntynyt tamma, joka harjoittelee ratsuksi. Luonteeltaan Bea on erittäin sosiaalinen ja utelias. Bea tulee kutsusta luokse ja lähtee mielellään kävelylle.

Maine

Maine Dream on vuonna 2015 syntynyt American Curly ruuna. Mainea toimii ratsuna tällä hetkellä hieman kokeneemmilla ratsastajilla. Luonteeltaan Maine on kiltti ja utelias. Hän on myös puuhakas, moni tavara löytää mainen hampaissa uuden muodon, myöskään portit eivät ole hänelle este vaan hidaste.

Eagle State Trooper

"Trooper" on vuonna 2018 syntynyt American Curly ori. Trooper opettelee ratsuksi ja toivomme, että hänestä olisi myös kärryhevoseksi.

Sirkka ja Bambi

Sirkka on 6-vuotias Suomenlammas-texel ja Bambi on 6-vuotias Suomenlammas.

Bertta ja Bella

Bertta on 1-vuotias Dorpper-Suomenlammas risteytys ja Bella on 1-vuotias ahvenanmaanlammas. Tytöt liittyivät laumaamme keväällä.

Taika ja Loitsu

Taika ja Loitsu ovat 6-vuotiaita Afrikan kääpiövuohia.

Alhokukko ja kanalauma

Laumasta löytyy maatiaiskanoja mm. Alho, Hämäläinen ja Tyrnäväläistä kantaa. Kanat ovat hieman arkoja, mutta arvostavat hyvää ruokaa!

Kuu, Lulu ja Luna

Belgianjätti puput ovat saman poikueen tyttöpuput. Puput ovat erittäin sosiaalisia ja uteliaita.

 

Subscribe Form

050 4908537

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Hetkitalli Oy | Käyttöehdot | Rekisteriseloste