top of page

Harjoittelijat/työnhakijat

Otamme välillä vastaan harjoittelijoita, mutta koska meille tulee paljon harjoitteluhakemuksia, toivomme että hakiessasi meille jätät hakemuksen missä kerrot mahdollisimman kattavasti itsestäsi.

Meillä on pienimuotoista hevoskasvatusta kotieläinpihan lisäksi, joka tarkoittaa että meillä saattaa olla varsoja, nuoria hevosia ja oreja. Tämä vuoksi toivomme hakijoilta aiempaa hevoskokemusta, jotta töiden suorittaminen on turvallista ja mielekästä tai reipasta asennetta ja halua oppia hevosten kanssa toimimiseen. Meillä käy paljon asiakkaita ja asiakkaiden kohtaaminen on aina osa opisekelua, joten arvotamme asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Kerrothan vähintään missä opiskelet ja missä vaiheessa opiskelusi ovat. Minkä ikäinen olet, millainen eläin-sekä hevoskokemus sinulla on, milloin ja kuinka pitkä harjoittelu sinulla on ja mihin harjoittelu painottuu. Näin osaamme nopeammin kertoa soveltuuko tämä paikka sinulle harjoitteluun.

Me emme valitettavasti pysty tällä hetkellä työllistämään säännöllisesti. Meiltä voi kuitenkin löytyä luotettavalle monitaiturille keikkatöitä niin eläinten hodon kuin asiakastyön puoleltakin. Jos sinulla olisi mielenkiintoa olla mukana keikkaillen seuraamassa kasvavaa ja kehittyvää yritystoimintaa ja olla ehkä mukana kehittämässä sitä niin oleppa yhteydessä niin jutellaan lisää. 

Yhteystiedot

050 4908537

bottom of page