top of page

Hetkitallin kotieläinpiha

Meillä on pieni ja kotoisa kotieläinpiha, missä pääset lähelle ystävällisiä ja ihmisiin tottuneita eläimiämme!

Meillä pääset myös tutustumaan harvinaiseen American Curly hevosrotuun!

Kesäkaudella olemme avoinna ilman varausta ja syksystä kevääseen pääset meille varaamalla ajan! Voit myös yhdistää vierailuusi majoittumisen ylätuvallamme, 

Ratsastusta tai hevosajelua.

Ainoa Media - Hanna Molari-13.jpg

Kotieläinpiha avoinna Knehtilän Kevätmarkkinoiden aikana 27-28.4 klo 10-15!

Kotieläinpihan kesäaukioloajat alkavat 5.6, olemme avoinna:

ke-su klo 11-16

 

Yksityisvarausten hinnat:

Perhevierailut eläinpihassa 1h

1-4hlö kaveriporukka tai perhe - 45€

Useampi perhe - 30€/perhe

Perhevierailujen yhteyteen varattuna 

Talutusratsastus 15€ (kierros kaikille osallistujille hevosen selässä)

Hevosajelu 25€ (lyhyt ajelu kaikille osallistujille)

Laavun vuokra 1 perhe 30€/h

useampi perhe 50€/h yhteensä. 

Ryhmät

Alle 10 hlö ryhmät 85€ - vierailun kesto 1h

10-20 hlö ryhmät 8€/hlö - vierailun kesto 1,5h

isommat ryhmät pyydä tarjous

Ryhmävierailujen yhteyteen varattuna

Laavun vuokra 50€/h

Talutusratsastus 40€/30min

Hevosajelu 50€/30min

Vierailuja järjestetään ympäri vuoden. Vieraluun sisältyy opastettu kierros, minkä aikana kerromme eläimistä ja pääsette aitauksiin silittämään osaa eläimistämme. Opastuksen jälkeen voitte itsenäisesti kierrellä pihassa varaamanne ajan puitteissa tai mikäli teillä on varattuna ponitalutus/hevosajelu, järjestetään se opastetun kierroksen jälkeen vierailuajan puitteissa. 

Voit myös pyytää tarjousta pidemmistä ajeluista/ratsastuksista tai pihan käyttöajasta isompien ryhmien kohdalla. Pihaa voi myös vuokrata yksityiskäyttöön esim. juhlien yhteydessä. Pyydä tarjous!

Voit ostaa kaupasta lahjakortin.

Varaukset puhelimitse tai sähköpostilla!

Lisätietoa

Pienessä, mutta idyllisessä maalaistallin pihassamme tapaat perinteisiä kotieläimiä. Tällä hetkellä meillä asustaa lampaita, hevosia, poni, kissat, kanoja sekä riikkipariskunta. Knehtilän tilalla vapaana kulkevat myös tilan koirat, joita saattaa nähdä kahvilan luona.

Eläimet asuvat meillä ympäri vuoden ja ovat kaikessa toiminnassamme mukana ja he ovatkin siksi hyvin tottuneita ihmisiin. Hevosissa olemme erikoistuneet harvinaiseen kiharakarvaiseen Amerikan Curly rotuun, joka on allergiaystävällinen.

Kotieläinpihavierailut kesällä

Kesäisin meillä on hieman enemmän eläimiä kuin talvella. Eläimiämme pääsee rapsuttelemaan ja ohjeiden mukaan osaa eläimistä saa syöttää ruoholla. Lampaat kulkevat pihassamme vapaina kesäisin ja he tykkäävät kovasti rapsutuksista ja ovat kilttejä. Hevosia ja vuohia pääsee silittämään aidan takaa ja pupuja, lintuja ja vuohia voi ruokkia vihreällä aidan takaa. Kissat liikkuvat piha-alueella vapaana. Pääset siis meillä hyvin lähelle pientä ja ystävällistä eläinlaumaamme. Eväät kannattaa kesäisin syödä laavulla, niin lampaat eivät häiritse eväshetkeä. Laavulle johtaa metsäpolku (laavulla saa tehdä tulet pientä puumaksua vastaan mikäli voimassa ei ole metsäpalovaroitus). 

Pihassa on leikkipaikka lapsille, sieltä löytyy kepparitalli keppareineen ja esteitä. Puuhevonen, jota voi satuloida ja ratsastaa. Hiekkalaatikko ja lasten leikkikioskit.

Yksityisvierailut kevät, syksy, talvi

Kun varaat yksityisvierailun, pääset opastetusti sisään aitauksiin silittelemään lampaita ja ponia. Myös ruokkiminen ohjeiden mukaan onnistuu ja vierailun yhteyteen voit varata erillisestä maksusta ponitalutusta, hevosajelua tai laavun käyttöösi.

Ryhmät

Meille ovat tervetulleita vierailulle myös eri kokoiset ryhmät, pihaamme mahtuu myös isommat ryhmät vierailulle! Ryhmät voivat varata myös eläinten hoitoa, talutusratsastusta, hevosajelua tai laavun käyttöönsä.

Jos olet tulossa ison ryhmän kanssa kotieläinpihaan, ilmoitathan siitä ennakkoon.

Kotieläinpiha sijaitsee Knehtilän luomutilan yhteydessä, jokelantien varrella. Matkaa Hyvinkäältä ja Jokelasta tulee n. 5km.

Tervetuloa!

Vuokrattavissa olevat tilat

Laavu sekä Ylätupa ovat vuokrattavissa vierailujemme yhteydessä tai erikseen. Laavulle mahtuu hyvin noin 10-20 hengen ryhmä. Ylätupa on 60m2 saunallinen kolmio, joka on lähellä kotieläinpihaamme. Vuokraamme tilaa maatilamatkailuun sekä syntymäpäiville kuin kokouksiinkin.

bottom of page