top of page
b57b9b11-6bfa-4e83-afc5-74bfd8169dfe.jpeg
Ratsastus ja eläinten käsittely

Vapaat ratsastuspaikat tunneille tulossa tähän pian!

 • Vuokrahevosia vapaana!

Meillä voit ratsastella rennosti, opetella hevosten käsittelyä ja hoitoa tai hoitaa muita eläimiämme!
Toiminta on suunnattu oman hyvinvoinnin tueksi ja rentoon harrasteluun. Hevosia meiltä löytyy niin lapselle kuin aikuiselle, koneelle ja kokemattomalle.
Voit varata yksityistunnin itsellesi tai paritunnin ystäväsi tai lapsesi kanssa. Ratsastus voi tapahtua kentällä tai tilan suurilla pelloilla ja lähimaastoissa. 
Voit myös varata vain hevosen maastakäsittelyä tai eläinten hoidon opastusta allaolevin tuntihinnoin.

Kausikortit ovat voimassa syyskauden aina vuoden vaihteeseen asti ja kevät kaudella toukokuun loppuun asti. Kausikortit sisältävät ratsastuksen lisäksi hevosen hoidon opastusta ja maastakäsittelytunnin sekä maastoratsastuksia ryhmän tason mukaan.

Voit tulla irtotunnille mukaan ryhmään jos tilaa on tai varata oman yksityisen paritunnin kaverin kanssa tai vain itsellesi.

Ratsastustunnit

 • Irtotunti ryhmässä 45€/hlö

 • kausikortit 40€/h (kevät 2024) kun osallistut koko kaudelle

Kaikki tuntimme ovat pienryhmätunteja (max. 5 ratsukkoa)

 • Yksityistunti 65€/h

 • Yksityistunti kahdelle 100€ (50€/hlö)

 • Yksityinen talutus 30min/40€

 • Voit varata myös tunnin omalle porukalle, yli 2hlö ryhmät 45€/hlö!

Hevosen maastakäsittelytunnit

 • Yksityinen maastakäsittely 60€/h

 • 2-4 ryhmässä 35€/hlö

Ainoa Media - Hanna Molari-65.jpg

Hevosen vuokraus

Meiltä voit vuokrata osaa hevosistamme tietyin ehdoin. Vuokraamme hevosia vain kokeneille ratsastajille ja alaikäisille vain kokeneen aikuisen valvonnassa.

Tällä hetkellä löytyy vapaita vuokrahevosia!

 • Hevosen vuokraaminen 25€/krt

 • Valvottu vuokraus 35€/krt (tällöin tallin puolesta on joku paikalla kun vuokraat)

Edellytämme ennen vuokrausta ratsastustunnin ottamista tai vähintään valvottua vuokrausta, jotta voimme arvioida hevosen sopivuuden ja sen riittävätkö ratsastajan taidot vuokraukseen, haluamme näin varmistua kaikkien turvallisuudesta. 

Vuokraaja sitoutuu hevoseen aina vähintään kuukaudeksi kerrallaan ja vuokraukset maksetaan ennakkoon.

Puoliylläpito

Muutaman hevosen kanssa on mahdollisuus puoliylläpitoon. Jos sinua kiinnostaa päästä kokeilemaan hevosen pitoa esim. ennen oman hankkimista tai et halua omaa, mutta haluat osallistua hevosen elämään aktiivisemmin niin meillä se on mahdollista. Hevosen kanssa voit osallistua meillä käyvien kouluttajien valmennuksiin ja koulutuksiin. Tuki arkeen on aina meidän kautta ja hevosen sairaudet, vuolut ja kengitykset ym. ovat meidän huolemme ja sinä voit keskittyä nauttimaan harrastuksesta.

Tällä hetkellä omaa ihmistään etsivät Bea, Pompelo, Helmi ja Tara. Bealla pääset treenaamaan jo kunnolla, Pompelo on rauhallisempaan menoon sopiva ja Taran ja Helmin kanssa pääset mukaan nuoren hevosen koulutukseen ja näet aitiopaikalta miten nuorista tehdään ratsuja/ajoon soveltuvia hevosia.

bottom of page