top of page

Hinnasto, maksutavat ja peruutusehdot

Ratsastus

 • Irtotunti ryhmässä 45€/hlö

 • Syyskauden vakitunnit 2023 40€/h

Tunneilla max. 5 ratsukkoa kerralla, kortti on henkilökohtainen. 

 • Yksityistunti 60min/60€

 • Yksityinen ratsastus/talutus 30min/35€

Syntymäpäivät

 • Synttäripaketti 2h 185€ hintaan kuuluu 8 lasta. 

 • Lisähenkilöt ovat tervetulleita hintaan +15€

 • Lisäohjelma +40€ 

 • Laavulle kattaminen +50€

 • (sis. makkarat ja vaahtokarkit ja peruspaketin tarjoilun ilman jäätelöä, mukaan henkilö joka sytyttää tulet valvoo tulta)

 • Kattaus ylätuvalle +55€ (tupa on 60m2 kaunis asunto kaikilla mukavuuksilla mihin mahtuu useampikin henkilö juhlimaan)

Syntymäpäivillä on ohjattua ohjelmaa 1h ja loppuaika herkuttelua tallituvassa/laavulla sekä vapaata leikkiaikaa eläinpihassa. Sankari saa toivoa ohjelmaan eläinten hoidon lisäksi joko ratsastusta/kärryajelua, lammasagilitya tai kepparikisat. Tallitupa on pieni 18m2 sisätila tallin yhteydessä mihin mahtuu lasten synttäriporukka hienosti herkuttelemaan, mikäli kaipaatte isompaa sisätilaa juhlintaan ja vanhempia olisi tulossa enemmän mukaan, suosittelemme Ylätuvan tai laavun vuokraamista juhlatilaksi.

Kotieläinpiha

Vierailut varauksella

1h vierailut​

 • Yksityinen perhevierailu 45€/perhe

 • Kaveriperheen kanssa 35€/perhe

 • Useampi perhe 30€/perhe

Tunti lisää laavun vuokralla:

 • Laavun vuokra 30€/h/perhe, 50€/h yhteensä useammalta perheeltä (sis. puut ja tarvikkeet)

Vierailujen yhteydessä ratsastus/ajelutus

 • talutusratastus 10€/10min (kaikki vierailevat lapset saavat ratsastaa)

 • Vierailujen yhteydessä hevosajelu 20€-10min (koko perhe pääsee ajelulle).

 • Pidempiä ajelu- & ratsastusaikoja saatavilla, kysy!

(Isovanhemmat sisältyvät perhelippuihin)

Isot ryhmät pyydä tarjous!

Pihassa on mahdollista maksaa käteisellä, kortilla tai mobilepaylla. Voimme myös laskuttaa ryhmiä etukäteen varattaessa.  

Eläinpihassa voit viettää päivää katsellen ja rapsutellen eläimiä, grillata laavulla ja syödä eväitä sekä leikkiä leikkipihassa. Pihasta löytyy myös kepparit ja esteitä. Lisämaksusta voit varata ratsastusta tai hevosajelua.

Eläinhetkiä

 • Yksityinen eläinhetki 1h - 60min

 • Yksityinen eläinhetki 75€ - 1,5h

 • Pieni ryhmä 2-3hlö 55€/hlö - 2h

 • Isommat ryhmät pyydä tarjous!

Sarjakortti 5krt -5% ja 10krt -10%

Eläinhetket ovat elämyksellisiä hetkiä eläinten parissa ja luonnossa ulkoillen. Ne ovat hetkiä, joissa pääset tutustumaan turvallisesti eläimiin ja niiden elämään. Voimme mm. harjata ja taluttaa hevosia, lampaita tai vuohia. Silitellä ja seurata pupujen ja kanojen elämää. Voimme myös yhdessä ruokkia ja pitää huolta tilan eläimistä. Se luo merkityksellisyyden tunteen kun saa pitää huolta elävästä eläimestä, joka on kiitollinen jokaiselle hoitajalleen huolenpidosta. Voit varata hetken ystäviesi kanssa tai tulla mukaan avoimiin ryhmiimme, joita välillä järjestämme.

Ainoa Media - Hanna Molari-123.jpg

Maksutavat

Kortti

käteinen

Mobilepay

Liikuntasetelit: ePassi, Eazybreak, Edenred sekä Smartum

Laskutus ennakkoon

tai osta suoraan kaupastamme!

Ainoa Media - Hanna Molari-112.jpg

Peruutusehdot ja varausmaksut

Ratsastukset ja yksittäiset perhevierailut/vierailut

- Peruutukset on tehtävä viimeistään 24h ennen varausta (sairastapauksissa heti kun sairastuminen on tiedossa) tai veloitamme 50% hinnasta, täysin peruuttamattomat varaukset veloitetaan 100% koska tällöin henkilökunta ja eläimet ovat teille varattuna ja valmiina odottamassa vierailuanne.

Ryhmävaraukset ja syntymäpäivät kotieläinpihassa

- Varauksen voi peruuttaa veloituksetta kahta viikko ennen varausta. Maksu tapahtuu ennakkoon laskulla ja peruutuksen sattuessa alle kaksi viikkoa ennen varausta pidätämme varausmaksuna 25% varauksen määrästä. Jos peruutus tehdään alle 48h varauksesta, veloitamme 50% ja kokonaan peruuttamattomasta varauksesta 100%. Varausta on kuitenkin mahdollista kerran siirtää mikäli siitä on ilmoitettu viikkoa ennen siirtoa (synttärisankarin tai ryhmän ohjaajan sairastuessa joustamme peruutusajassa kunhan siitä ilmoitetaan heti kun sairastuminen on tiedossa). 

Kiertävä kotieläinpiha

Eli tulemme eläinten kanssa teidän luoksenne. Hyväksyttyänne varauksen ehtoineen tulee varauksesta sitova ja lähetämme teille 150€ varausmaksun, mitä emme peruutuksen sattuessa palauta. Laskutamme koko summan kahta viikkoa ennen varausta ja varauksen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa pidätämme 50% varauksen hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta varauksesta 100%. Olemme varauksen jälkeen sitoneet eläimet ja ihmiset teidän luoksenne tuloon ja vuokranneet kuljetusvälineet, jonka vuoksi on tehty nämä ehdot.

CE1C1E8A-C956-4D23-B166-5EAD2884F012.heic

Vakuutukset

Emme ole vakuuttaneet ratsastajia tai vierailijoita tallin puolesta. Huolehdithan siis omista vakuutuksistasi erityisesti jos olet tulossa ratsastamaan tai leireille! 

Ratsastuksessa ja eläinten kanssa voi aina sattua ja tapahtua vaikka eläimet olisivat kuinka kilttejä ja koulutettuja tahansa. Niillä on vahva pakovietti ja jotkut eläimet voivat pelätessään/säikähtäessään myös puolustautua. Kuuntelethan siis aina henkilökunnan ohjeita ja noudatat tallissa ja aitauksissa olevia ohjeita, ne on tehty sinun ja eläinten turvallisuutta ja hyvinvointia varten.

bottom of page