top of page
62772fc0-c1d2-4cb0-8650-8e8a513c569e.jpeg

RGC Beautiful Day 
&
Hetkitallin Charlotta

American Curly

Bea on 2017 syntynyt American Curly tamma. Toimme Bean Ruotsista 2019. Bea ostettiin käyttö-sekä siitoshevoseksi. Suomessa Curlyjä on vähän ja siitostoiminta on keino tuoda Curlyjä lisää Suomeen. Bean suku on hyvä lisä Suomen Curlykantaan. Luonteltaan Bea on utelias, herkkä, rohkea ja reipas. Bean kanssa olemme opetelleet ratsastuksen ja ohjasajon alkeita ja kärryhommien alkeita. Bea ei ole vielä asiakaskäytössä. Tallillamme asuu myös Bean varsat Helmi ja Lotta.

Bea on myös varsin rohkea, sitä ei pienet rapsahdukset saa hermostumaan. Beaa yleensä kiinnostaa jos pihassa tapahtuu jotain ja hän tulee ennemmin katsomaan kuin pakenee paikalta ja tulee myös kutsusta luokse hyvin koiramaisesti.

Curlyt vaativat huumorintajua hoitajiltaan, siinä missä hoitajat ripustavat tarhaan hienoja kylttejä, vesiastioita ja systeemejä, nämä ihanan suloiset otukset niitä purkavat ja pyörittelevät pitkin tarhaa.

Lotta syntyi toukokuussa 2023, kaikki tiineysaikana sujui hyvin kuten synnytyskin ja täydellinen pieni tammavarsa pääsi aloittamaan elämänsä hienosti. Lotta on utelias, kiltti ja vähän ujo. 

Lotta ja Bea etsivät molemmat itselleen omaa ihmistä ja uutta kotia, ole Miiaan yhteydessä jos tässä voisi olla sinulle hevonen tai kaksi! p. 0504908537

bottom of page