top of page
14022021-Hetkitalli-talvi-9.jpg

Syntymäpäivät

Järjestämme syntymäpäiviä ympäri vuoden! 

Lasten synttärit

Vietä ikimuistoiset syntymäpäivät ystäviesi seurassa Hetkitallilla! 

Räätälöimme teille toiveidenne mukaisen ohjelman. Voit valita synttäreiden ohjelmaan yhden tai useamman vaihtoehdon alla olevista vaihtoehdoista. Pihasta löytyy myös keppariesteitä ja pieni leikkipaikka.

Ohjelma

Ensimmäinen tunti on ohjattua toimintaa. Ohjelmaan kuuluu aina eläinpihakierros, jossa silitämme tai ruokimme eläimiä. Lisäksi voit valita ohjelmaan 1-2 alla olevista vaihtoehdoista. 1 kuuluu hintaan ja toinen on lisämaksullinen:

  • Talutusratsastus 

  • kärryajelu

  • Lammasagility

  • Hattaran valmistus

Ohjelman jälkeen tarjolla on herkut:

- Karkkia

- Sipsiä

- keksejä

- mehua/limua

- jäätelöpuikot

- aikuisille kahvit (erikseen ilmoitettava)

(oman kakun saa tuoda mukana halutessaan).

Hintaan kuuluu herkkujen tarjoilu tallituvassa ja kertakäyttöastiat. Voit vuokrata erikseen juhlapaikaksi myös laavun tai Ylätuvan.

Lasten synttäreillä on mukana oltava vähintään 2 aikuista valvojaa lapsille, mutta saattavat vanhemmat saavat lasten synttäreillä odotella pihassa ja seurata syntymäpäiviä joissa oma lapsi on mukana.

  • Synttäripaketti 2h 185€ hintaan kuuluu 8 lasta. 

  • Lisähenkilöt ovat tervetulleita hintaan +15€

  • Lisäohjelma +40€ 

  • Laavulle kattaminen +50€

  • Ylätuvan vuokra +55€

 

laavun vuokraan sis. makkarat ja vaahtokarkit ja peruspaketin tarjoilun ilman jäätelöä, mukaan henkilö joka sytyttää tulet valvoo tulta.

Ylätupa on 60m2 sisätila kaikilla mukavuuksilla. Täällä mahtuu isompikin porukka kahvittelemaan mukavasti sisällä kelistä välittämättä!

Syntymäpäivien varausmaksu on 50€, joka laskutetaan varauksen yhteydessä ja vähennetään loppusummasta syntymäpäivien toteutuessa. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta, mutta sairastumisen sattuessa sankarille on syntymäpäiviä mahdollista siirtää.

Allergioina pystymme huomioimaan gluteenittoman ja laktoosittoman ruokavalion ja joitain yksittäisiä allergioita kunhan ilmoitus tulee 3vrk ennen syntymäpäiviä. Vaikeissa allergioissa varaattehan sopivaa syötävää allergiselle mukaan.

Ainoa Media - Hetkitalli talvikuvia-28.jpg

Akuisten syntymäpäivät/juhlat

Järjestämme Juhlia ympäri vuoden!

Tule viettämään kaveriporukalla tai vaikka suvun kanssa juhlia Hetkitallille. Ulkotiloihin meillä mahtuu helposti isompikin porukka, mutta sisätilat taipuvat noin 15 hengelle, laavulle mahtuu noin 20hlö.
Ohjelmaan voi kuulua mm. eläinten hoitoa, ratsastusta tai hevosajelua. Lisäksi ohjelmassa voi olla ryhmälle sopivaa ohjelmaa teeman ja toiveiden mukaan.
Lisäksi on mahdollista varata sisätilasta sauna käyttöön sekä tarjoilut. Sisätila on soma n. 60m2 saunallinen kaksio. 
Pyydä tarjousta omalle ryhmällesi!

bottom of page