Leirit ja kurssit

Järjestämme leirejä lapsille, nuorille ja perheille sekä hyvinvointiin ja eläinten käsittelyyn liittyviä kursseja aikuisille . Alla näet tapahtumat ja niiden alla tarkemmat kuvaukset eri tapahtumista. 

Huom! klikkaamalla tapahtuman nimeä näet lisätietoja tapahtumasta ja selaamalla sivun alaosaan näet tarkemmat kuvaukset tapahtumista.

Leirit toteutetaan leireillä ja kursseilla ulkoillaan paljon, joten sään mukaista pukeutumista suositellaan. Käytössämme on pieni lämmin tallitupa sekä 60m2 asunto kaikilla mukavuuksilla.

Leirit ohjaa Hetkitallin yrittäjä Miia Autere (Sosionomi) ja leirillä on tarpeen mukaan avustajia paikalla. Kursseilla mukana on myös muita ammattilaisia, joista ilmoitamme aina kurssikohtaisesti.

Emme ole vakuuttaneet osallistujia, joten suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta varsinkin jos tulet ratsastamaan.

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

 • Lasten maatilapäivä syyslomalla 18.10
  18. lokak. klo 10.00 – 10.05 UTC+3
  Hetkitalli, Haapasaarentie 75, Hyvinkää, Finland
  Päiväleirillä luvassa eläinten hoitoa, ulkoilua, laavulla grillaamista, ratsastusta oman tason mukaan ja mukavaa yhdessäoloa! Leiri on suunnattu n. 7-12- vuotiaille lapsille. Leiri järjestetään Hetkitallilla, Hyvinkäällä. Yhden päivän hinta on 75€ ja kaksi päivää 140€, sis. eväät & makkara.
  Jaa
 • Lasten maatilapäivä syyslomalla 17.10
  17. lokak. klo 10.00 – 15.00 UTC+3
  Hetkitalli, Haapasaarentie 75, Hyvinkää, Finland
  Päiväleirillä luvassa eläinten hoitoa, ulkoilua, laavulla grillaamista, ratsastusta oman tason mukaan ja mukavaa yhdessäoloa! Leiri on suunnattu n. 7-12- vuotiaille lapsille. Leiri järjestetään Hetkitallilla, Hyvinkäällä. Yhden päivän hinta on 75€ ja kaksi päivää 140€, sis. eväät & makkara.
  Jaa

Lasten ja nuorten maatilaleirit

Lasten leireille ja maatilapäviiin otetaan noin 10-12 lasta. Leirit on suunnattu noin 7-12v lapsille. Leirit toteutetaan pääasiassa ulkona, joten sään mukainen pukeutuminen on tärkeää. Tallituvassa voi lämmitellä, syödä eväitä tai askarrella päivän aikana. Leireillä on mahdollista kokeilla ratsastusta/kärryajelua, mutta aiempaa kokemusta ei tarvita.
Leirin ohjaa Hetkitallin yrittäjä Miia Autere (Sosionomi) ja leirillä on tarpeen mukaan avustajia paikalla. Emme ole vakuuttaneet leiriläisiä, joten huolehdithan omasta tapaturmavakuutuksestasi leirille tullessasi!

8CA29A20-B0F0-46E2-8F59-9C7EA2801CC8.hei

Perheleiri

Perheleirit ovat avoimia kaiken ikäisille, aiempaa kokemusta eläimistä ei tarvitse olla! Voit tulla mm. omien lastesi kanssa, kummilasten tai lastenlasten kanssa! Leireillä hoidamme yhdessä eläimiä ja vietämme maatilapäivää kotieläinpihassamme. Talutusratsastusta on tarjolla halukkaille! Leikkipiha on käytössä ja leikimme lasten toivomia leikkejä yhdessä. Toiveiden mukaan voimme syödä eväitä laavulla grillaillen.

Ainoa Media - Hanna Molari-56_edited.jpg

Hevosiin tutustuminen

Kurssi on suunnattu aikuisille, joita kiinnostaa päästä lähelle hevosta ja oppia perusasioita hevosen hoidosta ja käyttäytymisestä. Olet ehkä ajatellut aloittaa harrastuksen tai lapsesi haluaa aloittaa ratsastustunnit, mutta et tiedä miten hevosten kanssa toimitaan tai miten auttaisit lastasi ratsastustunneilla joissa hevonen pitää laittaa valmiiksi tunnille. 

Ensin kahvikupposen ääressä pohdimme ja tarkkailemme:

 • Hevosen käyttäytymistä ja elekieltä, milloin hevonen on rauhallinen ja yhteistyöhaluinen tai kenties pelokas ja jännittynyt

Käytännön puolelle siirrymme hevosten luo ja käymme läpi:

 • Hevosen lähestymistä tarhassa/karsinassa

 • Riimun pukemisen ja taluttamisen

 • Hoitovälineet

 • Harjauksen ja kavioiden puhdistuksen

 • Satuloimisen ja suitsien laiton

 

Kurssit järjestetään ulkotiloissa, joten varauduthan säänmukaisella pukeutumisella! Kahvit tarjotaan tallin puolesta.

Kurssin hinta on 55€/hlö.

VOIMAA syksyyn WIX.jpg

Voimaa arkeen kurssi

Tämä hetki on Sinulle. Olet sen ansainnut! ♥

 

Miten keho, tunteet & mieli puhuttelevat elämän pyörityksessä ja miten siihen vastaamme? Lähdetään voimauttavaan iltapäivään upeassa Hetkitallin ympäristössä vahvistamaan omia taitojamme vaalia hyvinvointiamme. 

 

Aikataulu: 

klo 13.00 - 15.30 Syväsukellus päivän aiheeseen sisätiloissa + ruokailu & kahvit

klo 15.30 - 17.30 Osio eläinten seurassa

 

Tapahtumaan mahtuu mukaan max. 10 hlöä. Toteutuu min. 4:llä.

 

Hinta on 98€ sis. ruokailu ja kahvi/tee.

 

Toteuttamassa Miia Autere, Eeva Lehtineva & Hanna Molari

 

Ps. Tässä loistava syntymäpäivälahja ystävälle tai ahkeralle työntekijälle!